Látássérült nézet
Normál nézet

Vásárcsarnok

Hajdúböszörményi

  

Elérhetőség

Cím:
4220 Hajdúböszörmény,
Ady tér 10.

 

E-mail:
piac@hbholding.hu

 

Mobil:
+36 20 255 6094

Rólunk

Városunkban évek óta gondot okozott a piac korszerűtlensége, a szolgáltatások hiánya. Egyre inkább sürgetőbbé vált egy olyan korszerű vásárcsarnok kialakítása, amely amellett, hogy az árusok és vásárlók igényeinek megfelel, kiválóan alkalmas egyéb rendezvények, programok helyszínének is.

A probléma megoldására városunk sikeresen pályázott, és a Hajdúböszörmény városközpontjának funkcióbővítő integrált fejlesztése című pályázat segítségével a mai elvárásoknak megfelelően újult meg városunk piactere. Az árusok és a város lakói nagy örömmel vették használatba 2013 novemberében az új vásárcsarnokot.

Az épület a város központjában található, így minden irányból könnyen megközelíthető, 80 férőhelyes parkoló veszi körül a vásárcsarnokot. A külső terület nem csak parkolási funkciót tölt be, hanem bármilyen kültéri vásárok, rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A csarnok 1200 m2 földszinti alapterületéből közel 300 m2 ad lehetőséget asztalon való árusításra, illetve bármilyen beltéri rendezvények tartására, amelyet 19 bérelhető üzlethelyiség vesz körbe.

Az emeleten gyermekorvosi szakrendelés és védőnői szolgálat kapott helyet. Az új rendelők amellett, hogy megfelelnek az egészségügyi előírásoknak, a gyermekeknek is próbálnak kedvezni a mesefigurákkal, falfestményekkel és mesefilmek vetítésével.

Ugyan még csak néhány hónapja nyitotta meg kapuit a vásárcsarnok, de az általános tendenciának és az üzemeltetők törekvésének köszönhetően hamarosan kiteljesedik a város életében betöltendő központi szerepe. A meglévő üzletek mellett hamarosan újabbak kínálják árukészletüket és a piaci árusok is egyre nagyobb számban jelennek meg. Emellett a szolgáltatások is folyamatosan bővülnek rendhagyó vásárokkal és egyéb piaci programokkal.

 

A Piac területén alapvetően két jelentős tevékenység kapott helyet:

  • kereskedelem és szolgáltatás
  • egészségügyi szolgáltatás/ellátás

 

Bácsi Rozália
piacvezető