Látássérült nézet
Normál nézet

Vásárcsarnok

Hajdúböszörményi

  

Impresszum

A honlapon található valamennyi fotóhoz, grafikához, szöveghez és valamennyi egyéb, a boszormenyipiac.hu honlapon hozzáférhető tartalomhoz (a továbbiakban: Tartalom) kapcsolódó szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok a Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt. tulajdonát képezik, vagy azokat a Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt. engedély alapján használja.

 

A honlap üzemeltetője:

Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt. » http://hbholding.hu
Székhely: 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.

 

Fotók: 

Horváth Tamás » http://tamashorvath.com

 

Bár Ön a honlap bármely részét személyes célokra át tudja másolni saját számítógépére, tilos a honlapon hozzáférhető Tartalom más műben - ideértve az ön saját honlapját is - történő felhasználása, valamint tilos a Tartalom bármely más, nyilvános vagy kereskedelmi felhasználása. Ez azt jelenti, hogy az engedélyünk nélkül Ön nem jogosult a honlapunk semmilyen részét újrafelhasználni. Ez azt is jelenti, hogy a Hajdúböszörményi Vagyonkezelő Zrt. fenntart minden a Tartalomra vonatkozó jogot és jogcímet, beleértve valamennyi letölthető anyagot vagy kódot, bármely a honlap által generált vagy abban meglévő képet és valamennyi kapcsolódó adatot. Tilos a fentiek másolása, megváltoztatása, sokszorosítása, feltöltése, továbbítása, terjesztése, visszafordítása, szétbontása vagy valamely egyéb módon történő átalakítása.

Tilos a Tartalomhoz esetlegesen fűzött, szerzői jogokkal, védjegyekkel vagy bármely egyéb megjelölésekkel kapcsolatos tájékoztatás eltávolítása vagy megváltoztatása.